Sådan benytter du keramik i indretningen

I den moderne indretning ser vi at især keramik har fundet sin plads, og både ift. nipsting men også f.eks. på diverse overflader i boligen. Dette giver både en flot og personlige indretningen, men herudover er f.eks. keramik fliser etc. meget miljøvenlige i boligen.

Moderne keramiske fliser kommer i forskellige størrelser og stilarter, kan f.eks. omfatte glasur og fås i alle farver, hvilket gør dem ideelle til at matche den eksisterende indretning. Keramiske fliser er fantastisk til udsmykning af køkken, bad, spisestue, opholdsstue, entre eller mange andre rum.

Hvis du vælger at skabe et unikt keramisk flise-design, har du et valg mellem vidunderlige forskellige nuancer, størrelser og stilarter. Blege frugt farver er fremragende til friskt rum, som skal f.eks. et indbydende og komfortable køkken. Toscansk køkken indretning læner sig mod rige gule og orange farver. Moderne køkken og badeværelse design kræver meget mørk og meget lys fliser og et flot mønster.

Mosaik fliser er moderne fliser, som kan skabe et fantastisk udtryk, som ligeså i mange år har været at finde i de danske hjem. Mosaik fliser består af små fliser, som er sammensat til en større enhed. Ofte vil man også opleve, at man i designet begynder at andre materialer som f.eks. træ og glas.

ceramic-tile-designs-modern-interior-design-3 ceramic-wall-tiles-exposed-with-texture-hallway-decor-with-gravel ceramic-tile-designs-modern-interior-design-12

images-1 images

Leave a Reply